Što je ovako nabrekao? Lice poznatog dase glavna tema danas: Na glavi gnezdo i sav se ukočio, šta mu bi?
Foto: Franck FIFE / AFP / Profimedia

DOMAĆINSKI

Što je ovako nabrekao? Lice poznatog dase glavna tema danas: Na glavi gnezdo i sav se ukočio, šta mu bi?

Mnogi su razočarani njegovim izgledom

Objavljeno:

Tom Kruz ne propušta značajna javna pojavljivanja u poslednje vreme. Gleda mečeve Novaka Đokovića u Londonu, učestvuje u ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igara u Parizu - ali, uvek je uglađen, doteran i jednostavno - lep.

Stil mu se nikad nije mogao zameriti, još kad se doda mit o njegovom izgledu, koji datira od prvog pojavljivanja na malim ekranima i velikim platnima, niko neće prvi izgovoriti da su slavnog glumca, ipak, stigle godine.

Ipak, kako Tom Kruz, iako i dalje važi za lepog - mnogima i najlepšeg holivudskog frajera, iako ga markantnost, stav i samopouzdanje u važnim prilikama nisu 'napustili', zbog privatnih problema i porodičnih drama sa ćerkom Suri Kruz, koju ne želi da vidi punih 11 godina, odavno nije omiljeni glumac. I kako tviter zajednica (danas korisnici društvene mreže X), često nije blagonaklona i samo čeka trenutak da se 'omraženim' ličnostima osveti.

U takvim 'osvetničkim' okolnostima omiljene su paparaco fotografije, koje poznate ličnosti prikazuju u neuglađenim izdanjima.

Upravo je jedna takva fotografija slavnog glumca postala viralna na društvenim mrežama, a tviteraši su ga odmah 'zasuli' negativnim komentarima u vezi sa izgledom.

Tom Kruz, koji sada ima 62 godine, izgleda kao da se tek probudio, lice mu je pomalo podbulo, kosa neuredna, a podočnjaci primetni. Ipak, većina potencira činjenicu da je glumac vidno ostario i da se neuspešno podvrgava estetskim tretmanima.

1 / 15 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Vreme je učinilo svoje", "Baš, baš je ostario. Ne izgleda lepo, da ne kažem neku drugu, uvredljivu reč", "Ne može da otvori oči od plastičnih operacija, strašno", "Koliko je samo propao, ne mogu da poverujem da je to onaj lepotan od nekad", samo su neki od negativnih komentara upućenih nekad glavnom frajeru Holivuda.

Pojedini su išli predaleko i pominjali određene sektaške rituale, ali od skoro 8.500 pristiglih mišljenja, mogli su da se pronađu i pozitivne reči, pa su određeni tviteraši želeli da naglase da svi starimo, kao i da glumac izgleda odlično za svoje godine.

Bonus video:

31:26

CENTRALNI DNEVNIK 26.08.2024

(Espreso/Blic žena/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.